What happened to the "iPad in your ride" thread?

Zambo

Well-Known Member
Posts
4,415
Reaction
2,270
Where did it go? Did someone delete it? If so, why?
 

ghostwhite

Member
Posts
12
Reaction
5
I hate to say it but it appears to be actually gone now.

I have looked thru the entire website and its just gone. Even google.com is no longer indexing it, gone baby gone.

It was created by Goatpoker on Feb 11, 2011 in the Shop - Electrical section and should be listed under his 'Find all threads by Goatpoker' but it is no longer there either.

Dumped by the server or the admin. maybe deleted by Goatpoker for some reason.
 

bajafox

Accepted
Posts
15,080
Reaction
5,110
Post it in the site section and see if they have the cache version link somewhere, its the internet, nothing is gone forever

Sent from my SM-N910T using Tapatalk
 

dan200

#BSF200
Posts
15,782
Reaction
7,229
I hate to say it but it appears to be actually gone now.

I have looked thru the entire website and its just gone. Even google.com is no longer indexing it, gone baby gone.

It was created by Goatpoker on Feb 11, 2011 in the Shop - Electrical section and should be listed under his 'Find all threads by Goatpoker' but it is no longer there either.

Dumped by the server or the admin. maybe deleted by Goatpoker for some reason.
It wasnt started by Zambo?

That thread had traction. There plenty of crap they should dump on here before that goes into a data dump. (Yes, I have no clue how that archive stuff works and I DGAF.)
 
Top